Magic Cabaret Theater diner met Rob en Emiel

5 gangen diner & show voor €59,50 p.p.

Na succes van de eerste 3 voorstellingen nieuwe data voor het najaar!

 

  • 6 november
  • 18 december

Een fascinerend avond uit met jouw personeel, zakelijke relaties, familie, vrienden of  buren! Tijdens deze avond van cabaret, mentalisme en vlugge vingers nemen Rob en Emiel u mee naar het theater van De Nadorst en beleef een humoristisch, origineel, verrassend, sfeervol, verfrissend en culinair avondje weg! Bovendien onvoorspelbaar, want de show wordt niet alleen voor, maar ook mét het publiek gemaakt.

Deze fantastische avond begint met een heerlijk voorgerecht in het sfeervolle restaurant, daarna begint de avond vol met magie in ons theater. Je kunt tijdens het tweede tussengerecht en hoofdgerecht even nadenken en nagenieten van de show. Hierna wordt je wederom meegenomen naar het theater waar je van de ene verbazing in de andere valt. Na dit magische optreden ga je genieten van het dessert, waarna de heren u nog gaan verrassen met een spetterend optreden. En als u denkt dat het is afgelopen, is het nog maar net begonnen… Alle remmen gaan los om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Rob en Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller,waarin mentalisme centraal stond.
Daarnaast werden hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond. In 2006 kregen zij een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix,
de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs. Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten ter Wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Wilt je verzekerd zijn van een compleet avondje uit?

Met het Magic Cabaret Theater Diner van Rob en Emiel wordt je de hele avond volledig in de watten gelegd en verrast door de vele bijzondere acts. Rob en Emiel bieden een unieke show die omschreven kan worden
als een originele combinatie van cabaret, magie, stand-up comedy en mentalisme.

Reserveer hier meteen voor de dinershow

Of wil meer weten over het event of de agenda van restaurant de Nadorst? Kan dat ook meteen hier. 

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!