Feestlocatie de Nadorst: geef een feest in stijl

De sfeer van een authentieke boerderij met knusse hoekjes en een warm haardvuur, ruime gelegenheid voor de kinderen om te spelen en een prachtige terrastuin. Wat is nu een betere plek om een bijzondere gelegenheid te delen met familie en vrienden, dan het gezellige restaurant van de Nadorst? De verschillende zalen met ieder een eigen karakter maken de Nadorst een perfecte feestlocatie in de omgeving van Hoorn. Of u nu kiest voor de intimiteit van de Paardenstal, de veelzijdigheid van het Deel of voor de smaakvolle ruimte van de Pronckkamer: vier uw trouwdag, verjaardag of bedrijfsfeest in stijl bij de Nadorst. 

Feestlocatie voor sfeerfeesten en workshops

Een afstudeerfeest, verjaardag, kraamfeest, jubileum, afscheid of gewoon zomaar? Er is altijd wel een reden om een feestje te geven en familie en vrienden bij elkaar te brengen. Dat begint allemaal met een geschikte feestlocatie!
De Nadorst staat garant voor een geslaagde bijeenkomst met de hele familie of uw bedrijf. Ga terug in de tijd met een feest in de stijl van Jules Verne, dans de sterren van de hemel op een salsa-party of dompel je onder in de West-Friese tradities op een West-Friese avond. Naast een ruime keuze aan fantastische sfeerfeesten, biedt de Nadorst uiteenlopende workshops en spelmogelijkheden. Zo kunt u op deze feestlocatie in de omgeving van Hoorn een schilderworkshop volgen, een champagneproeverij doen of reuzeganzenbord spelen.

Mooie gebeurtenissen

Een mensenleven kent tal van bijzondere gebeurtenissen, momenten die u wilt delen met belangrijke personen. De geboorte van een kind is zo’n moment. Ziet u het niet zitten om week na week visite te ontvangen, die uw kleine wil komen bewonderen? Ontvang dan al uw bezoek in één keer tijdens een kraamfeest bij feestlocatie de Nadorst.

verdrietige gebeurtenissen

Hier kunt u ook samenkomen bij verdrietige gelegenheden als een overlijden. Bij de Nadorst kunt u afscheid nemen en de overledene herdenken. In samenwerking met uw uitvaartbegeleider verzorgen wij een uitvaartplechtigheid, condoleance of een lunch en diner naar uw wensen.

Nadorst-restaurant- vergaderen-vergaderlocatie-uitspanning-arrangementen-faciliteiten

Bekijk ons ruime aanbod, bijvoorbeeld…

Vragen? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor feesten en bijeenkomsten bij feestlocatie de Nadorst in Blokker – omgeving Hoorn? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

7 + 1 =

BRUILOFT & FEESTEN BIJ

DE NADORST

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!