Bruisende werkplek voor zakelijke gasten

Af en toe is het inspirerend en nuttig om uw dagelijkse kantoor in te wisselen voor een andere omgeving. Even een frisse blik. Restaurant de Nadorst in omgeving van Hoorn biedt u een flexibele werkplek in de sfeer van een oude boerderij, op een plaats waar in het verleden flink handel werd gedreven. Bij restaurant de Nadorst staat de koffie en thee voor u klaar en u kunt gebruikmaken van gratis wifi. Ook doet het monumentale pand perfect dienst als vergaderlocatie.

 Werk is waar de wifi is

Als u beschikt over een laptop en mobiele telefoon, heeft u vaak alleen nog een wifi-verbinding nodig om te kunnen werken. Bij restaurant de Nadorst kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk, terwijl u werkt in onze gezellige boerderij. Er is ruime parkeergelegenheid en voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Kortom: een ideale, flexibele werkplek of vergaderlocatie. Ook een geschikte locatie voor een afspraak buiten de deur voor bijvoorbeeld een sollicitatie- of een slechtnieuwsgesprek.

In stijl vergaderen

De ruimtes van restaurant de Nadorst zijn bijzonder geschikt als vergaderlocatie in de omgeving van Hoorn. Met onze verschillende vergaderarrangementen nemen we u alle zorg uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud van uw vergadering. Wij zorgen voor een prettige ruimte, een flipover met stiften, audiovisuele middelen en natuurlijk voor drinken en een heerlijke lunch. U kunt het arrangement naar wens uitbreiden met een borrel en een driegangenmenu. Zo is werken op locatie leuk en eenvoudig.

Vergaderlocatie en verblijf in omgeving van Hoorn

Een paar dagen met uw collega’s kunnen het werk en de werksfeer enorm ten goede komen. Als u de Nadorst hebt uitgekozen als vergaderlocatie, kunt u ook kiezen voor een meerdaags verblijf in het prachtige landschap van Noord-Holland. Naast vruchtbare werkbesprekingen en vergaderingen is het ook mogelijk om heerlijke fietstochten te maken in de omgeving. In samenwerking met Hotel van der Valk Hoorn verzorgen wij een ontspannen verblijf voor u en uw collega’s.

 

Nadorst-restaurant- vergaderen-vergaderlocatie-uitspanning-arrangementen-faciliteiten

Bekijk hier de mogelijkheden en kosten!

VERGADEREN BIJ DE NADORST? 

Laat het ons weten! Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor het vergaderen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

7 + 5 =

ETEN & DRINKEN BIJ

DE NADORST

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!