Over de nadorst

Nostalgisch, authentiek, sfeervol en rustiek, dat zijn de kenmerken van Restaurant-Uitspanning De Nadorst. Onze persoonlijke benadering, service, kwaliteit en inlevingsvermogen maken het plaatje compleet. Alles wordt voor u tot in de kleinste details geregeld.

Sinds 1968 is De Nadorst aan de Westerblokker het toneel van feesten en partijen. De kracht van De Nadorst is dat zij in al die jaren nooit stil is blijven staan, continu is ons team bezig met het perfectioneren van de locatie, de mogelijkheden en het verbreden van onze horizon wat betreft ons keukenaanbod.

Voor ieder wat wils

Restaurant de Nadorst biedt eindeloze mogelijkheden voor grote en kleine groepen. De vier ruime zalen hebben ieder hun eigen sfeer en karakter en zijn bovendien per bedrijfsfeest, diner, vergadering of bruiloft aan te passen aan de wensen van het gezelschap. Kortom: voor ieder wat wils.

Zowel qua menu als qua sfeer en mogelijkheden doet het team zijn uiterste best uw dag of avond perfect te laten verlopen. Met persoonlijke aandacht, oog voor detail en warme service. Een sfeer die u moet proeven.

Een plek voor het hele gezin

Restaurant de Nadorst is bij uitstek een locatie om te bezoeken met de hele familie. U kunt er lunchen, dineren of een zaal huren voor bijzondere bijeenkomsten. De ruimtes zijn rolstoelvriendelijk en kinderen kunnen er hun hart ophalen in de speeltuin of aan de flipperkast. Restaurant de Nadorst heeft kinderstoelen en een box op wieltjes, zodat zelfs de allerkleinsten erbij kunnen zijn. Het menu biedt voor ieder wat wils.

Een unieke werkplek

Ruime parkeergelegenheid, gratis wifi en voordelige vergaderarrangementen maken werken op locatie leuker en eenvoudiger dan ooit. Wilt u een vergadering voor uw personeel organiseren op een bruisende werkplek in de omgeving van Hoorn? Of een afspraak maken buiten de deur voor bijvoorbeeld een sollicitatie- of slechtnieuwsgesprek? Ook als zakelijke gast bent u van harte welkom bij restaurant de Nadorst.

OVER

DE NADORST

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!