Condoleance

Condoleance (meer dan koffie met cake)

Bij een overlijden komen veel dingen op u af waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie. Na een uitvaart is het vaak de gewoonte om in discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken.

Restaurant De Nadorst is een locatie waar u in alle rust terecht kunt voor uitvaartplechtigheid en een koffietafel of buffet. Gelegen in Blokker (gem. Hoorn) met volop gratis parkeergelegenheid, willen wij u graag van dienst zijn. Wij houden rekening met uw persoonlijk wensen… U wens is onze norm.

Doordat de persoonlijke invulling bij ons restaurant centraal staat hebben wij een prettige samenwerking met de uitvaartbegeleiding. Enkele van onze partners; 

Wij helpen jullie graag

In persoonlijk maatwerk…. Uw wensen zijn onze norm. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een condoleance? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Condoleance BIJ DE NADORST

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!