De Spelencarrousel

Iedere dag staan onze oudhollandse spelen voor u klaar. Een ideale manier voor jong en oud om kennis te maken met het vermaak van vroeger. Terug naar de tijd waar het niet draait om snelle computers, maar om vaardigheid, eindeloos geduld of juist een snelle maar ook doordachte strategische beslissing. Kortom de gelegenheid voor groot en klein en de verborgen talenten!

Dagelijks beschikbaar op reservering

inclusief groepsindeling, begeleiding en prijsjes.

Wij verzamelden voor u een groot aantal spelen van ver voor grootmoeders tijd en combineerden deze tot een vermakelijk spellencircuit geschikt voor jong en oud. Uw gezelschap splitsen wij in groepjes van 4 personen. Per groepje ontvangt u een scorelijst en gaat u langs het spelcircuit.

Met o.a. de sjoelbak, in dit geval een haakse sjoelbak, u dient om een hoekje te sjoelen en wat te denken van boter, kaas en eieren maar dan “driedimensionaal” oftewel 3x3x3.Ook een 4 persoonsflipperkast ontbreekt niet. Niet elektronisch maar als hamertjesspel, dus allemaal om de tafel en met de hamer de kogel op het spelbord houden. Blokken verwijderen en stapelen, net zo lang tot de toren omvalt: “Jenga”. De leesbril hoeft niet op bij het vier op een rij, door zijn formaat zijn de schijven niet te missen. Kop van Jut (een spel met ballen) zorgt u ervoor om de juiste bal in het hokje te krijgen? Uiteraard zijn er voldoende spelen om iedereen bezig te houden. Kinderen altijd prijs!

AMUSEMENT bij De Nadorst

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!