Eten en drinken bij restaurant de Nadorst

Zoveel mensen, zoveel smaken. Lekker eten betekent voor iedereen iets anders. Misschien maakt niets u gelukkiger dan het uitproberen van buitenlandse gerechten waarvan u de naam nog nooit hebt gehoord. Of likt u juist uw vingers af bij een oer-Hollands bord eten.

À la carte menu

Restaurant de Nadorst in Blokker staat bekend om een harmonieus menu met deels bekende gerechten die iedereen graag lust zoals carpaccio, soepen en varkenshaas, tot luxueuze gerechten uit de wereldkeuken die mensen graag eens komen uitproberen. Het meest favoriete gerecht bij restaurant de Nadorst? Zonder twijfel het stoofpotje; een traditioneel West-Fries gerecht.

Eten tijdens speciale gelegenheden

Naast het à la carte menu, kunt u bij restaurant de Nadorst ook terecht voor  grillen of barbecueën aan tafel, een high tea, verschillende buffetten, catering en kindermenu’s. Tijdens verschillende feestdagen organiseert restaurant de Nadorst luxe brunches en diners, helemaal in stijl en sfeer van de dag. Viert u uw bruiloftsfeest, verjaardag of familiefeest in het restaurant? Dan is in overleg vrijwel alles mogelijk qua eten en drinken.

Bekijk onze menukaart

VRAAG HIER JE RESERVERING AAN.

Laat ons weten of er allergieën, dieetwensen of andere bijzonderheden zijn, dan houden wij hier rekening mee bij het reserveren. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail wanneer de reserveren in ons systeem staat verwerkt.

9 + 15 =

ETEN & DRINKEN BIJ

DE NADORST

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!