KINDERFEESTJE

Als uw kind verjaart is dat reden voor een feestje. Voor kinderen is een verjaardagspartijtje een dag om niet te vergeten.

Een verjaardag is een familiefeest en hét moment om te delen met alle vriendjes en vriendinnetjes. In het kindvriendelijke restaurant de Nadorst kan uw kind een pannenkoekenfeestje geven. Wij bakken heerlijke pannenkoeken en de kinderen kunnen zich vermaken met Oudhollandse spelen. Geen zin in sjoelen, ringwerpen en muizenmeppen? Voor gezellige, educatieve kinderfeestjes werken wij samen met de Milieu, Activiteiten en Kijkboerderij Blokweer.

Familiefeest & Kinderen: voor iedereen iets te doen

“Ik verveel me!” Klinkt het u bekend in de oren? Voor kinderen is er niks aan om urenlang aan tafel te zitten en te luisteren naar het geklets van volwassenen. Als u met het gezin op pad bent, moet iedereen zich vermaken. De Nadorst is een kindvriendelijk restaurant waar altijd iets te doen is voor onze kleine gasten. Ze kunnen tekenen, knippen en plakken, schommelen in de speeltuin of hollen in het vlakbij gelegen Boezelbos. En u kunt zelf ook weer even kind worden en samen met uw (klein)kinderen Oudhollandse spellen spelen. Zo heeft iedereen een fantastische dag en wordt het een echt familiefeest!

Kinderfeest

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een kinderfeest? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!