Kleine gasten bij restaurant de Nadorst

Een gezellige avond uit eten of een bijeenkomst met de hele familie: monumentale boerderij en restaurant de Nadorst niet alleen een plek van ontspanning voor volwassenen, ook voor kinderen is er van alles te doen. Een bezoek aan de Nadorst is een echt familiefeest! Het kindvriendelijke restaurant in Noord-Holland heeft flipperkasten, een kartbaan en heel veel speelgoed. Terwijl u bijpraat onder het genot van een uitgebreid diner, kunnen uw (klein)kinderen ravotten in de speeltuin. Of iets lekkers uitkiezen van het boerderijmenu voor kinderen.

Van opa en oma tot (klein)kinderen

Met de hele familie eten is niet altijd even gemakkelijk. Het levert vaak een gesleep aan kinderstoelen en speelgoed op. En waar vindt u plek om iedereen te herbergen? De Nadorst is de ideale locatie voor een familiefeest. Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardagsfeest of een etentje. Er is plek voor jong en oud. De Nadorst heeft kinderstoelen en voor de allerkleinsten zelfs een box op wieltjes, zodat uw (klein)kind gewoon bij u aan tafel kan zitten. Het uitgebreide menu heeft voor ieder wat wils: van simpel tot luxe voor opa’s, oma’s, vaders en moeders. Van boterham hagelslag tot pasta met rode gehaktsaus voor de (klein)kinderen.

neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over ons restaurant de Nadorst? Of wil je zelf een datum reserveren voor een feest, diner of bijeenkomst?

CONTACT

(0229) 23 26 79
info@nadorst.nl

Westerblokker 171
1695 AE Blokker
Plan je route

openingstijden

Donderdag t/m maandag vanaf 10 geopend
Dinsdag en woensdag gesloten
Vakantiesluiting van 23 juli t/m 14 augustus 2024

Wilt u reserveren?

Voor een gezelschap tot 6 personen kunt u gebruikmaken van de button "reserveren" rechts onderaan de pagina.

Bij een reservering van meer dan 6 personen of voor een speciale avond, dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Cadeaubon

Bij ons kunt u al vanaf 15 euro terecht voor een Nadorst dinerbon!