Najaar 2020
Lunchkaart
Voor de bakker
Appelgebak 3.60
Slagroom 0.60
Cheesecake / kersen / slagroom 4.20
Hemelse cake / karamelsaus / slagroom 3.80
Macarons (3) 3.60
Even opsteken
Notenmix 5.40
Nacho cheese (V) 6.80
Ambachtelijke bitterballen (8) 7.20
Kaasstengels (8) (V) 7.20
Bittergarnituur gemengd (8) 7.20
Borrelplank worst / kaas / bites (warm-koud) 22.00
Bites
Kalamata olijven (V) 4.50
Boerenlandbrood / aioli (V) 6.80
Dirty fries / parmezaan / truffelmayonaise (V) 7.80
Calamaris / citroen / aioli 8.20
Truffelcroquettes (3) (V) 6.80
Boneless spareribfingers / krokante ui 8.20
“Dronken” knoflookgambas / broodvinger / citroen 9.40
Uit het pannetje
Pomodorisoep / gepofte quinoa (V) 7.60
Tom Kha Kai / kip / oesterzwam / tauge 7.60
Pompoensoep / gerookte amandel / harissa (V) 7.60
Open sandwiches (boerenlandbrood wit of bruin)
Classic clubsandwich / kip / ei / bacon 15.20
Carpaccio / truffelolie 13.20
Harde geitenkaas / ahornstroop / noten (V) 10.40
Warme beenham / honingmosterdsaus 14.20
Gerookte zalm / limoenmayonaise 14.80
Lauwwarme boerenbrie / notensalade (V) 10.20
Twee ambachtelijke kroketten / grove mosterd 9.20
Warme kiprollade / mais / sambalmayonaise 10.20
Ossenhaaspuntjes / tomaat / chimichurrisaus 17.40
Met de kippen op stok (boerenlandbrood wit of bruin)
Uitsmijter (ham/kaas/spek per item 1.25) 7.20
Tosti (in de pan gebakken)
Ham / kaas 6.80
Geitenkaas / honing / noten 7.80
Boerenwijsheid (geserveerd met frites)
Saté van gegrilde kippendijen / pindasaus 19.80
Klassieke burger / bacon / cheddar 19.80
Visstoofpotje 22.60
Runderstoofpotje (recept van Egbert Biersteker 1693) 21.20
Kroppie sla met..
Lauwwarme geitenkaas / honingdressing (V) 14.80
Gerookte zalm / limoenmayonaise / wakame 15.80
Ceasar / parmezaan / ei / kip /spek 16.20
Van de ijsboer
Smoothie / rood fruit 5.50
IJskoffie 5.50
Vanilleijs / slagroom 5.80
Vanilleijs / warme kersen / poffertjes / slagroom 7.20
Vanilleijs / warme chocoladesaus / slagroom 7.20
Hemelse cake / vanilleijs / slagroom 6.80
Allergie? Laat het ons weten!