Amuse diner vanaf 45,00
Hierbij een idee van de gerechten, bij reservering maken wij
een mini uitvoering van de gerechten op de menukaart.
Voorgerecht
(fingerfood-suggesties 3 p.p.)
Vitello tonatocrêpe met kappertjes en halfzongedroogde tomaatjes
Hollandse garnalen-mihoensalade met dragon-cocktailsaus
Foccaciarol met serranoham en olijventapenade
Carpaccio van ossenhaas met pesto en oude kaas
Sashimi van zalm met wasabi-mierikswortelmayonaise
Mosselkroketje met mosterd-dillesaus
Soep
(take away 1 p.p.)
Kreeftenbouillon met gamba-spiesje
Lamsthee met kropslaroom
Mosterdsoep met kaasgarnituur
Hoofdgerechten
(take away 2 p.p.)
Gegrilde zalmforelfilet op pasta met een tomatencrême-rivuerkreeftjessaus,
kalfsoester op risotto met een jus van pruimedanten en salie,
quorn-portobellospiesje op gestoofde paprika met een gorgonzola-venkelsaus.
Dessert
(fingerfood-suggesties 2 p.p.)
Crème brulée met doyenne du comice en dessertwijn
Sinaasappel-chocolademousse met lange vinger
Amandelbavaroise met bitterkoekjes en advocaatroom
Verse vruchtensalade
Petit fours assorti
Mango panna cotta met roomkaas en vanille
Smoothie van bosvruchten en mint
Gepocheerde vanillepeertjes